Brisbane


Dag 1 Fra Hervey Bay skulle vi videre til Brisbane for at besøge Karin’s (hende vi boede hos) søster Lizzie. Fra Hervey Bay til Brisbane er det en ret kort togtug, kun en cirka tre timer.

Lizzies mand var så flink at hente os på stationen og da vi ankom til deres lækre moderne hus havde Lizzie anrettet lækkert brød, ost og div. til os. Vi sad og hyggede, og fik noget post til os som Karin havde videresendt fra Melbourne. Derudover så havde vi sendt Louises bærbare computer samt en masse tøj og ting fra Melbourne så vi kunne skille os af med vores udslidte og backpacker agtige tøj. Så fik vi et par timer til at slappe af mens Lizzie tilberedte lækker indisk karry. Det er hendes særlige specialitet og hun er fantastisk i et køkken. Så vi spiste med stor fryd og derefter var der ikke meget andet at gøre, end at lægge os til at sove i nok den bedste seng i Australien 😉

Dag 2 Både Liz og Dom, Lizzies mand, skulle arbejde, så vi fik nogle nøgler til huset og at vide hvordan man kom ind til Brisbane centrum. Der brugte vi dagen på at shoppe, Louise var i seriøst shopping underskud da vi i de forudgående 6½ uge havde været langt ude på bøh-landet, og farmer mode vist ikke er Louises smag. Heldigvis fik hun en smule revance.

Om aftenen skulle Liz og Dom til en koncert, så vi pakkede vores kufferter, vi skulle flyve videre mod Sydney morgenen efter. Derudover, så var vores opgave at være hunde-sitter for Liz og Doms hund Max. Max kan også et rigtig sjovt trick: man peger på ham som om ens hånd er en pistol og siger BANG! BANG! og så ruller han om på siden og spiller død … mod en godte naturligvis 😀