Pular Payar


Fra Penang tog vi med en båd to timer videre mod nord til en lille ø der hedder Pulau Payar hvor der var en marine-park, koraller og derfor mulighed for snorkling!

Det var ok snorkling, men i vandet var der noget, som gjorde at det hele tiden føltes som om man blev brændt af en svag brandmand – de Malaysiske guider sagde dog, at det var helt normalt og var pga. af årstiden. Desuden, så var der en fisk som syntes at Frej var lidt for meget af en lækkerbidsken, og da han på et tidspunkt skulle op af vandet, og derfor stod på en platform for at tage sine svømmefødder af så så den sit snit til at snuppe en kææmpe luns af hans ben (en lille-bitte bid af et modermærke, red.). Men det lod vi også ikke slå ud af, så efter at Frej havde sundet sig lidt hoppede vi i vandet igen. Vi tog også en tur med en båd med glasbund, så vi kunne se en større del af revet.