Cameron Highlands – Agro Delight


Dag 4. Vi havde besluttet os for at se mere til hvad Cameron Highlands har at byde på, og havde derfor meldt os til en såkaldt Agro Delight tur. Turen gik ud på, at vi fik at se nogle af de ting de ellers dyrker i højlandet, så vi besøgte en jordbærplantage, var i et rosencenter mv. (hvor der var en masse kolibrier – men de er godt nok hurtige, så vi fik kun ét bare nogenlunde billede), kom endnu engang forbi teplantagen og var i et slags terrarium. Det var alt sammen spændende, og særligt var det sjovt at være i terrariet. Der havde de nemlig en hel masse spændende insekter. Der var bl.a. at en næsehornsbille, nogle andre slags billler, forskellige slags knælere (bl.a. en orkidé-knæler) samt skorpioner – så se billedet af Louise der holder en skorpion – af den ikke giftige slags, det var ihf. hvad de sagde. Men Louise var nu alligevel lettet da de tog den af armen igen!

Se billederne fra vores “agro delight” tur i Cameron Highlands