Onsdag 2008-12-17 – St. Thomas (US Virgin Islands) og Coki Beach Snorkel


Billeder fra St. Thomas og Coki Beach

Klokken 8 stod vi klar til at tage den første båd ind til St. Thomas. Skibet kunne ikke komme til at lægge til kaj før kl 12.00 – så de blev nød til at sejle folk ind i små både. Vi blev dog fanget i en kæmpe byge på vej ind mod St. Thomas by. Så vi blev nød til at vende om, og tage en båd tilbage til skibet og skifte tøj. Det var dog hurtigt klaret og snart stod vi igen klar på kajen. I mellem tiden havde vejret klaret op og der var strålende solskin. Vi gik forbi en lille lokal café med trådløst internet og fik tjekket mail og sendt smser hjem. Vi håber i har det godt derhjemme.

Derefter bevægede vi os videre ind mod centrum. Centrum var ikke så interessant, med mindre man er til diamant shopping mv.  Det var dog sjovt at se de gamle danske gadenavne. Hovedgaden var plasteret til med smykke/diamant-butikker. Vi kiggede lidt rundt for sjov skyld. Diamant-smykker skulle efter sigende være meget billige på St. Thomas. Men alt er jo relativt, og smykkerne var stadig dyre og vi vil hellere bruge pengene på oplevelser. Men der var godt nok gang i shoppingen. Istedet smuttede vi hen og købte nogle svømmefødder- nu har vi selv alt det nødvendige snorkling udstyr – så behøver vi ikke leje det mere.
Vi skulle på snokletur kl. 13. Så vi smuttede om bord på skibet for at skifte til badetøj og spise lidt frokost inden vi skulle på farten.
På St. Thomas kører de med nogle ret spøjse taxier. Det er pickup-trucks hvor der er blevet spændt en kabine på ladet, og hvor der så er plads til at 20-30 mennesker kan sidde. På vores tur var vi 21. Så gik det ellers i fuld fart op af stejle bjergveje for at komme om til den anden side af St. Thomas og til Coki Beach. Stranden og havet var som en bounty-ø, men lige inde på land var der en masse boder hvor de lejede liggestole og skabe ud (formedels US$5 hvilket egentlig er ret mange penge for et skab …).
Da der var tre krydstogtskibe der havde lagt til kajs i St. Thomas var der også rigtig mange mennesker. Stranden var et veritabelt fluepapir. Men vandet var dejligt, og man kunne hurtigt svømme væk fra de andre mennesker.
Om aften var der comedy-underholdning på skibet, med noget der hedder ”The Second City”. Det er en comedy-trup hvor upcoming komikere kan være med og vise hvad de kan. Det var SUPER sjovt. De havde 2 shows, et kl 19.15 og et igen kl. 21.00. Vi tog det tidlige show, men blev så begejsterede for det, at vi kom igen til det sene show. Noget af indholdet var det samme, men truppen havde også en del impro sketches på programmet, hvor publikum blev inddraget og fik lov til at komme med input til indholdet. Så det var forskelligt i de to shows. Det var hylende morsomt. Vi skal helt sikkert se dem næste gang de er på programmet igen …
Kl.22-23  var der choc-o-holic buffét. Der var kæmpe mega kø – alle folk var hungrende efter chokolade. Vi valgte at gå igen og komme igen senere når køen var blevet mindre. Der var div. chokoladekager på rad og række. Vi tog lidt forskelligt og delte, så vi kunne få smagt lidt af hver. Den bedste var nok en kage med mørk chokoladebund og hvid creme af skumfiduser og hvid chokolade. Mums. Der var nogle folk der var ude af stand til at styre sig, de stablede en pyramide af chokolade op på deres tallerken. Man skulle mindst løbe en maraton og nok også længere for at forbrænde den … Ikke mærkeligt at der er nogle der bliver mega store. Men det er sørme da også fristende.:)