Søndag 2008-12-14 – Første dag på cruiset


Vi vågnede op til regn og gråt vejr – men der er heldigvis opklaring på vej. Det er enormt hyggeligt at ligge i sengen og kigge ud på bølgerne. Efter et dejligt varmt bad smuttede vi til morgenmad. Fordi vi er blevet opgraderet til en  kahyt med balkon, får vi lov til spise morgenmad et finere sted med personlig betjening. Servicen var næsten overvældende. Der var nærmest kap om at servere for os. Dog uden at der forventes drikkepenge. Vi blev hele tiden spurgt om vi manglede noget, om maden var fin, om vi havde sovet godt osv. Det er lige før, at servicen næsten er for god …  til morgenmad kunne man få lige det man havde lyst til, fra div. frugt, ægvariationer, brød og kager. Man skal virkelig holde igen. Vi kan godt forstå der er så mange der bliver fede. Hvis man får lyst til kaffe eller the, kan man altid bare gå op og forsyne sig. Vi har også kaffemaskine på værelset. Vi skal hellere ikke betale for vand eller isthe. Hvis man ønsker sodavand, øl og vin skal man selvfølgelig betale. Noget skal de også tjene deres penge på. Det er nu meget almindelig priser, set med en danskers øjne – 35 kr. for en stor import øl. Man bestiller også bare hvilket frugt man gerne vil have til sin frugtkurv på værelset og så bliver den automatisk fyldt op. Det er total luxus. We never want to go home 🙂 Det er skønt at slippe for opvask og rengøring. Når man synes ens rum skal ordnes, så drejer man bare skiven uden på døren og fluks kommer der nogen og gør rent på værelset. Gid det fungerede sådan derhjemme. Det ville ikke være dårligt.
Idag skal vi sejle hele dagen,men vi kommer helt sikkert ikke til at kede os, der er nok at lave om bord. Der er også et bibliotek, hvor man bare tjekker en bog ud, hvis det skulle være. Men der er også nogle film i biografen vi gerne vil se og ellers kan vi bare ligge og slikke sol på dækket, eller træne i fitness-rummet (for den gode samvittigheds skyld).

,